WellionVet
Vaša veterinarska znamka

Znanje za zdravje vaše živali

Rastoči trg veterinarskih izdelkov.

 

Čedalje bolj nujno je zagotoviti strokovno oskrbo rejnih živali in domačih ljubljencev, ki trpijo zaradi prebavnih težav. Klinična slika ljudi in živali je sicer podobna, vendar potrebujemo posebne merilne lističe in merilnike za pravilno in varno merjenje glukoze v krvi in ketonov pri živalih. Zato je MED TRUST razvil program izdelkov WellionVet.

Inovativni merilnik glukoze in ketonov v krvi WellionVet BELUA smo pripravili posebej za mačke, pse in krave. Da bi bili rezultati meritev čim bolj točni, smo za vsako živalsko vrsto in za vsak parameter izdelali posebno kodno kartico, ki omogoča umerjanje merilnika na sestavo in lastnosti krvi posamezne živalske vrste. Glukoza v krvi in ketoni so pri psih in mačkah pomembni kazalniki, da lahko veterinar izbere najprimernejše zdravljenje. Merjenje koncentracije ketonskih teles (BHB) v krvi krav molznic olajša hitro diagnosticiranje subklinične ketoze.

Merilnik glukoze v krvi WellionVet GLUCO CALEA je umerjen posebej za mačke, pse in konje. Za pravilno spremljanje natančne ravni glukoze v krvi za vsako posamezno živalsko vrsto uporabimo različne kodne kartice, ki jih lahko hitro in preprosto zamenjamo.