Pravno obvestilo in pogoji uporabe

 

1. Nasveti
 
1.1 Spletišče wellion.si smo pripravili z namenom, da vam predstavimo družbo MED TRUST družba za proizvodnjo in trgovino d.o.o. (»MED TRUST d.o.o.«) ter področja na katerih delujemo.
 
Vsebina spletišča je namenjena predvsem obiskovalcem v Sloveniji in je pripravljena skladno s slovenskimi predpisi. MED TRUST d.o.o. uporabnikom iz drugih držav ne jamči, da so vsi objavljeni podatki skladni z veljavnimi podatki v njihovi državi ter da so izdelki in storitve na voljo v enaki obliki in pod enakimi pogoji.
 
Na našem spletišču med drugim ponujamo tudi informacije o posameznih boleznih in poškodbah. Te informacije so pripravljene izključno v informativno-izobraževalne namene obiskovalcev našega spletišča in ne vsebujejo terapevtskih predlogov ali informacij ter v nobenem primeru ne predstavljajo ponudbe ali nasveta za nakup izdelkov. V primeru, da imate težave z zdravjem, se o tem obvezno posvetujte z zdravnikom. Le zdravljenje pod zdravniškim nadzorom lahko zagotovi pravilno diagnozo in začetek zahtevanega zdravljenja.
 
 
2. Izključitev odgovornosti
 
2.1 Spletišče wellion.si smo skrbno oblikovali. Informacije na naših straneh z namenom, da bi bile te vedno točne in ažurne, neprestano preverjamo in posodabljamo. Kljub temu se lahko nekateri podatki, dostopni na naših spletnih straneh sčasoma spremenijo, zato ne prevzemamo odgovornosti, da so navedeni podatki pravilni in popolni. Pridržujemo si pravico, da vsebino naših spletnih strani na kakršenkoli način, brez predhodnega opozorila, kadarkoli spremenimo.
 
Družba MED TRUST d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletišča, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki izhaja iz ali je v zvezi z (i) obstojem, dostopom do in/ali uporabo tega spletišča in/ali informacij, ki jih tto spletišče vsebuje, in/ali (ii) nemožnostjo uporabe informacij na tem spletišču, in/ali (iii) kakršnokoli napako ali pomanjkljivostjo vsebine spletišča, ne glede na to, če so bili uporabniki o možnosti take škode obveščeni.
 
 
3. Povezave
 
3.1 Na našem spletišču se nahajajo tudi povezave do spletnih strani tretjih oseb, ki so obiskovalcem našega spletišča dostopne za namen čim boljše informiranosti obiskovalcev in   zagotavljanja celostnih storitev. Družba MED TRUST d.o.o. nima nadzora nad temi spletnimi stranmi in postopkom za zaščito vaše zasebnosti, zato družba MED TRUST d.o.o. ne daje mnenja o vsebini spletnih strani tretjih oseb in ne prevzema nikakršne odgovornosti glede informacij, ki so navedene na spletnih straneh tretjih oseb, ki so dostopne preko povezave na našem spletišču ali obratno, in glede njihove uporabe. Priporočamo, da preberete pravno obvestilo vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete, preden dovolite zbiranje in nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov.
 
 
4. Pravice intelektualne lastnine
 
4.1 Vse znamke oziroma druge pravice intelektualne lastnine, ki so navedene na našem spletišču so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti na tem spletišču so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.
 
Znamke, ki se pojavljajo na našem spletišču, so registrirane blagovne in/ali storitvene znamke MED TRUST d.o.o. in/ali znamke drugih imetnikov za katere ima MED TRUST d.o.o. pravico do njihove uporabe. Odsotnost reference do blagovne ali storitvene znamke ne pomeni, da blagovna ali storitvena znamka ni zaščitena.
 
 
5. Varstvo podatkov
 
5.1 V družbi MED TRUST d.o.o. dajemo varovanju vaših osebnih podatkov zelo pomembno mesto, zato vas prosimo, da si natančno preberete našo Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Tam smo natančno opisali način in namen zbiranja vaših osebnih podatkov ter varnostne ukrepe, ki jih izvajamo v družbi MED TRUST d.o.o. zaradi zavarovanja vaših osebnih podatkov.
 
 
6. Kontaktni podatki
 
Če imate v zvezi z našimi spletnimi stranmi kakršno koli vprašanje oziroma vas zanima kar koli drugega, nas lahko kontaktirate na naslednjem naslovu:
 
MED TRUST družba za proizvodnjo in trgovino d.o.o.
Dunajska cesta 144
1000 Ljubljana
 
Elektronska pošta: info@medtrust.si
17. junij 2013