Impresum


Osnovni podatki


Če imate v zvezi z našimi spletnimi stranmi kakršno koli vprašanje  oziroma vas zanima kar koli drugega, nas lahko kontaktirate na naslednjem naslovu:
 
MED TRUST D.O.O.
DUNAJSKA CESTA 144
SI-1000 LJUBLJANA
Elektronska pošta: info@medtrust.si

Odgovoren za vsebino in avtorske pravice:
 
MED TRUST Handelsgesm.b.H.
Gewerbepark 10
7221  Marz
Avstrija
e-pošta  office@medtrust.at  
 
 
Direktor: Werner Trenker
Matična številka podjetja: 163015d
LG (Regionalno sodišče): Eisenstadt
DVR (Registrska številka obdelave podatkov): 0935859  
UID (Davčna številka): ATU 43445802
Član WKÖ
 
 
Opomba: Komisija EU ponuja možnost za spletno reševanje sporov na spletni platformi, ki jo upravlja. Ta platforma je dostopna preko povezave: ec.europa.eu/consumers/odr/. MED TRUST Handelsges.m.b.H ni pripravljen niti zavezan k sodelovanju pri postopku za reševanje sporov pred potrošniškim razsodiščem.

 

Google analitika

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev družbe Google Inc ("Google"). Google Analytics uporablja "piškotke", besedilne datoteke, ki so shranjene na uporabnikovem računalniku, da bi na spletni strani analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletne strani.

Informacije, ki jih ustvari piškotek o uporabi te spletne strani (vključno z anonimnim naslovom uporabnikovega računalnika), bodo poslane in shranjene pri Googlu na strežnikih v Združenih državah Amerike. Google uporablja te podatke, da lahko oceni, kako se uporablja spletna stran, da pripravi poročila o dejavnosti za operaterje spletnih strani in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletne strani in interneta. Google lahko te informacije posreduje tretjim osebam, če tako zahteva zakon, ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. Google ne bo povezal uporabnikovega IP-naslova s kakršnimi koli drugimi podatki, ki jih hrani. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov z izbiro ustreznih nastavitev na brskalniku. Vendar je treba upoštevati, da uporabnik morda ne bo mogel uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani uporabnik daje Googlu soglasje za obdelavo podatkov na način in za namene, kot je navedeno v tekstu. Več informacij o Googlovi politiki zasebnosti najdete na:

www.google.de/policies/privacy

Opt Out - Plugin

 

 

To spletno mesto je bilo ustvarjeno skupaj s podjetjem Koerbler.